5 x gelukkig en ondersteund in februari

Door Julian Leijser

De maand na alle gezellige december pret en januari borrels is aangebroken: februari. Het begint al iets lichter te worden maar de meeste dagen zijn nog donker en koud. Hoe komen we deze maand blij en gezond door?

 1. Geef nare beestjes geen kans

Vaak ervaren we ook in februari nog een lage weerstand. Vooral tijdens winters waarin het niet extreem koud is geweest kunnen beestjes makkelijk overleven. Zorg dan dat je de On Guard essentiële olie puur of verdund met kokosolie naast je bed hebt staan. Zodat je deze elke ochtend gemakkelijk kunt pakken en onder je voeten kan smeren. De poriën in je huid zijn hier groter waardoor de olie gemakkelijk wordt opgenomen waardoor het snel door je gehele lichaam wordt getransporteerd. Hierdoor kan je je weerstand ondersteunen. Jezelf even lekker verwennen? Snijd een appel in partjes en doe ‘m in een bakje water. Gooi er een druppel on guard bij en laat deze 4 minuutjes weken. Haal het water eruit en je hebt een heerlijke gezonde snack!

2. Uit je sippe modus

Ook kunnen we in deze dagen van weinig zon soms een beetje sip zijn. Loop met je inge-onguarde-voetjes dan vervolgens door naar jouw diffuser en voeg een paar druppels Wild Orange toe in je diffuser.  De stoom uit de diffuser wordt via de lucht verspreid en activeert delen van jouw brein die op hun beurt ook weer signalen doorgeven naar de rest van je lichaam. Wild Orange olie maakt je blij, creatief en speels. Dus weg met jouw februari ochtend dip. En voor de afwisseling: doe eens gek. Gooi naast de Wild Orange ook nog wat pepermunt of spearmint in je diffuser voor extra actie.

“Verwen jezelf en houd jezelf lekker warm.”

3. Houd je handen schoon

We weten allemaal dat ziekte kiemen zich gemakkelijk verspreiden doordat we elkaar vaak een hand geven bij een ontmoeting. Maar ook door het aanraken van deurklinken, supermarktwagentjes of als we naar een openbaar toilet gaan. Naast de On Guard olie is er een erg handige On Guard handspray die je makkelijk mee kan nemen in je tas en overal kan gebruiken. Weg dus met die synthetische handgel en happy aan deze fijne mix van rozemarijn, kruidnagel, kaneel, sinaasappel en eucalyptus. Deze hand spray maar ook de hand zeep van On Guard dood 99,9 procent van de bacteriën terwijl deze mix toch erg zacht is voor je handen. Daar houden wij van!

4. Houd je huis fris en gezuiverd

  1. Naast de Wild orange die je bij maakt is het ook fijn om af en toe de On Guard olie of Lemongrass te diffusen. Zoals je al kan bedenken zorgt On Guard ervoor dat in jouw huis lekker schoon blijft en het geeft een fijne warme wintergeur af. Maar ook lemongrass zuivert jouw huis en helpt je van jou als je je vermoeid voelt. 

  5. Zorg voor lekker warme voetjes

  Tot slot kunnen we af en toe behoorlijk koude voeten hebben in de winter. Zorg dat je hoofd en je voeten lekker warm zijn, zodat dat de rest van je lichaam op temperatuur blijft. Ook hier is On Guard je vriend. Door de verwarmende kaneel en kruidnagel, maar ook door de stimulerende rozemarijn blijven jouw voetjes lekker warm en doorbloed. Heb je een gevoelig huidje? Verdun deze dan zeker op de bovenkant van je voeten met kokosolie.

  Met deze tips kom jij de winter wel door;)

  Liefs Julian