Blog

Ochtend ritueel met olie

In deze blog deelt yoga docent Pim graag zijn ochtendritueel met jou. Welke oliën gebruikt hij in de ochtend gebruik en waarom?

Lees verder

 

De waarheid en waarde van spreekwoorden

Uitgangspunt van deze blog is Zendocrine. Zendocrine is een reiniger en een ontgifter. Het zorgt voor een goede zuivering van de filtersystemen van onze lever, nieren , darmen, longen en huid. Een goede werking van deze organen is essentieel voor een gezond lichaam en een gezonde geest.

Lees verder

 

5 x blije luchtwegen

De luchtwegen staan in maart centraal. En dit zal aankomende tijd zo blijven. Lees hier hoe jij jouw lucht kan zuiveren en jezelf lekker kan ondersteunen.

Lees verder

 

5 manieren om ondersteund en blij februari door te komen

De maand na alle gezellige december pret en januari borrels is aangebroken: februari. Het begint al iets lichter te worden maar de meeste dagen zijn nog donker en koud. Hoe komen we deze maand goed door?

Lees verder

 

10 oliën die je zeker mee wilt nemen op een verre reis

Er zijn een aantal oliën die je echt graag bij je wilt hebben als je op reis gaat. En het was echt heel moeilijk voor mij om er maar 10 te kiezen want het liefst heb ik ze allemaal bij me. In deze blog schrijf ik over mijn persoonlijke favoriete gebaseerd op mijn reizen naar Nepal.

Lees verder