Blog

Ochtend ritueel met olie

In deze blog deelt yoga docent Pim graag zijn ochtendritueel met jou. Welke oliën gebruikt hij in de ochtend gebruik en waarom?

Lees verder

 

De waarheid en waarde van spreekwoorden

Uitgangspunt van deze blog is Zendocrine. Zendocrine is een reiniger en een ontgifter. Het zorgt voor een goede zuivering van de filtersystemen van onze lever, nieren , darmen, longen en huid. Een goede werking van deze organen is essentieel voor een gezond lichaam en een gezonde geest.

Lees verder

 

5 x gezonde luchtwegen

De luchtwegen staan in maart centraal. En dit zal aankomende tijd zo blijven. Vandaar dat we ons hebben verdiept in welke oliën jij nu het beste kan toepassen en op welke manier.

Lees verder

 

5 manieren om gezond en blij februari door te komen

De maand na alle gezellige december pret en januari borrels is aangebroken: februari. Het begint al iets lichter te worden maar de meeste dagen zijn nog donker en koud. Hoe komen we deze maand, met de laatste verkoudheden en griepjes, goed door?

Lees verder

 

Pepermuntolie effectiever dan reguliere PDS medicijn

Recente studies wijzen uit dat pepermuntolie in de vorm van geregistreerd geneesmiddel een eerste optie is bij de medische behandeling van PDS (prikkelbare darm syndroom). Het blijkt effectiever bij buikpijn, lichte darmkrampen en winderigheid dan de reguliere krampstillende middelen.

Lees verder

10 oliën die je zeker mee wilt nemen op een verre reis

Er zijn een aantal oliën die je echt graag bij je wilt hebben als je op reis gaat. En het was echt heel moeilijk voor mij om er maar 10 te kiezen want het liefst heb ik ze allemaal bij me. In deze blog schrijf ik over mijn persoonlijke favoriete gebaseerd op mijn reizen naar Nepal.

Lees verder

Hoe zuiver zijn onze oliën?

Het leveren van essentiële oliën van CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade) maakt deel uit van de belofte van doTERRA om u het beste te geven dat de wereld te bieden heeft. doTERRA maakt voortdurend nieuwe manieren om u de kwaliteit te bieden die u verdient door u te richten op de details.

Lees verder

Ochtend ritueel met olie

In deze blog deel ik met jullie mijn ochtendritueel, welke oliën ik daarbij gebruik en waarom. Als gevoelig en intens persoon heb ik in het dagelijks leven de neiging om snel in één van mijn twee standen te vallen. Standje één: de zesde versnelling, waarin ik als een raket bezig ben. Mijn benen op en neer wippen, ik snel denk, snel werk en tien dingen tegelijk doe (maar echt) en ik mijn enthousiasme niet kan temperen, waardoor ik mijn eigen gezondheid al snel ondermijn. 

Lees verder