LRP Loyalty Reward Program – Waarom?

Als ik vol enthousiasme vertel over een doTERRA account is vaak de eerste vraag die ik krijg.. “zit ik dan nergens aan vast?”

Het antwoord is simpelweg nee! Als jij je wilt inschrijven bij doTERRA omdat je zelf je eigen oliën wilt bestellen “koop” je eenmalig een account of je schrijft je in met een basispakket en daar krijg je gratis het account bij. Dit account is een persoonlijke online omgeving waar je zelf je oliën kunt bestellen met 25 % korting.

Je kunt dit helemaal op eigen houtje doen zonder je met wie dan ook te verbinden. De kans is groot dat je van doTERRA gehoord hebt via een Wellness Advocate die jou graag begeleid met je oliën. Door je samen bij die persoon in te schrijven wordt diegene jouw “upline”. Dat betekend dat je altijd met vragen terecht kan bij deze persoon. Deze persoon krijgt een compensatie van doTERRA voor het enthousiast maken van een nieuwe klant. Win-win situatie als je het mij vraagt.

Wij ervaren doTERRA als een deelcultuur. We delen onze kennis, liefde, passie en ervaringen over de oliën. Het delen van kennis en ervaring is belangrijk bij het gebruik van de oliën van doTERRA omdat deze van therapeutische kwaliteit zijn. Je wilt weten wat, hoe en waarom je een olie gebruikt.

Tot nu toe is alles nog vrijblijvend en kan je bestellen wanneer jij wilt! Je merkt dat je regelmatig gaat bestellen komt steeds die “LRP” tegen.. hier ontstaat soms verwarring. Zit je dan wel ergens aan vast? Nee, ook niet.. het vraagt alleen iets meer handelingen en betrokkenheid van jouw kant. Via dit programma laat je elke maand een pakketje thuis bezorgen met jouw oliën naar keuze. Stel je de verzenddatum vóór de 15e van de maand in en is je Product Volume (PV) hoger dan 125 krijg je de olie van de maand er gratis bij. Ook spaar je PV punten bij elke bestelling en krijg je de verzendkosten in PV punten en een percentage van het volume terug. Verander elke maand je winkelmandje en krijg elke maand de oliën of andere doTERRA producten thuis. Heb je genoeg en wil je even stoppen? Check dan even hoeveel punten je inmiddels gespaard hebt en of je die wilt opmaken. In dit filmpje hieronder wordt alles duidelijk uitgelegd!

En vergeet niet, heb je vragen stel ze gerust bij je upline!

Liefs, Team Habits of Happiness!

 

 

 

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
portret van lrp-loyalty-reward-program-waarom

Geschreven door:

Welkom! Mijn naam is Mariëlla Bream-Meijers ik ben gepassioneerd Vaktherapeut en ontzettend gek op Essentiële Olie van dōTERRA. Dit komt vooral door alle bijzondere ervaringen die ik met de Olie heb gehad rondom mijn eigen gezondheid. Na 15 jaar chronisch ziek te zijn geweest door de Ziekte van Crôhn heb ik nu dankzij dōTERRA een totaal ander leven. Ik heb hier mijn missie van gemaakt dit met andere te delen.

Lees hier meer over