Wie zijn wij?

Ben jij bewust bezig met een gezonde leefstijl en heb je het doel om jezelf (preventief) gezond houden? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij, als team van Habits of Happiness, maken je graag wegwijs in deze bijzondere wereld van essentiële oliën. Hieronder kan je kennis met ons maken. 

Julian Leijser

Hoi, ik ben Julian Leijser en gelijk na mijn studie begonnen als ondernemer. doTERRA en haar oliën hebben in 2017 mijn hart gestolen. Mensen die al jaren opzoek zijn naar ondersteuning bij hun gezondheid en nu eindelijk een simpele remedie kunnen vinden. Ik was opzoek naar een organisatie die werkt vanuit een nieuwe manier van denken. Waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen niet een manier van marketing is, maar in elke vezel van de organisatie zit. Waar wordt gewerkt vanuit een win-win mindset. Niet alleen voor het westen maar ook voor de rest van de wereld.

TRAINING – ADVIES – GEDRAGSVERANDERING – MASSAGES – DIEREN

 

Esmee van Amerongen

Hoi allemaal! Mijn naam is Esmee van Amerongen. In mijn dagelijks leven geef ik kunst en Engels op een middelbare school en begeleid ik leerlingen in hun ontwikkeling. Naast les geven aan pubers ben ik heel erg gepassioneerd over werken met de oliën van dōTERRA.

Samen met de rest van mijn team geef ik graag workshops en vind ik het mooi om een stukje educatie te brengen over hoe mensen de oliën kunnen inzetten voor hun eigen welzijn, zowel op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. dōTERRA geeft mij de mogelijkheid om persoonlijk leiderschap te nemen over mijn eigen leven qua gezondheid en persoonlijke ontwikkeling.

 

EDUCATIE – MASSAGES – PERSOONLIJK LEIDERSCHAP – SPIRITUALITEIT

 

Mariëlla Braem-Meijers

Welkom! Mijn naam is Mariëlla Bream-Meijers. Ik ben gepassioneerd Vaktherapeut en ontzettend gek op Essentiële Olie van dōTERRA. Dit komt vooral door alle bijzondere ervaringen die ik met de olie heb gehad rondom mijn eigen gezondheid. Het ondersteunen van mijn darmen met de oliën van dōTERRA hebben mij een totaal ander leven gegeven. Ik heb het mijn missie gemaakt om deze kennis met anderen te delen.

Sinds januari 2020 ben ik trotse eigenaar van My Unalome waar ik handgemaakte tassen uit Nepal verkoop voor jouw essentiële oliën.

VAKTHERAPEUT – AROMATOUCH – ERVARINGSDEKUNDIGE –
ZIEKTE VAN CRÔNH

Ilona Harmers

Het leven is een les en je bent nooit uitgeleerd. Andere mensen helpen om nieuwe dingen te leren, daar hou ik van. Ik pas de oliën toe in alle facetten van mijn leven en tijdens mijn hobbies. Wil je meer weten over hoe je de oliën in kan zetten bij jouw kinderen, dieren of tijdens motor rally’s dan help ik je graag hiermee. Als energetisch dieren therapeut in spé zijn de dieren en hun welzijn mijn grootste passie en het geven van een aroma touch massage waardoor zij weer en balans komen doe ik dan ook graag voor jouw dier. 

RALLY – MOTOREN – PAARDEN – EXOTISCHE DIEREN – KINDEREN

Mariëtta Maatkamp

Ik ben Mariëtta Maatkamp en sinds het begin van 2019 werk ik met oliën van DoTERRA. Ik ben -trotse- eigenaar van Praktijk Anu. In mijn praktijk werk ik met verschillende behandelmethodes, alles met betrekking tot bewustwording en bewust-zijn. En ik ben altijd nieuwsgierig en op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en behandelmethoden. Zo kwam ik in aanraking met Aromatouch en de oliën van DoTERRA. Inmiddels verdiep- en werk ik meer en meer met deze oliën en zet ik ze overal bij in. De verhalen die ik terug krijg zijn bijzonder en mooi. Mensen lijken intuïtief aan te voelen dat deze oliën ze kunnen ondersteunen en helpen bij allerlei processen, zowel fysiek als mentaal.

AROMATOUCH – STOELMASSAGE – ACCESS BARS –
INTUÏTIEVE HEALING – BOSBADEN

Pim van den Berg

Hoi, mijn naam is Pim! Na mijn afstuderen aan de Universiteit voor Humanistiek (waar Zingeving en Humanisering centraal staan) ben ik Vinyassa en Yin Yoga docent geworden en heb ik mijn bedrijf Yoga & Bildung opgericht.

Ik ben ervan overtuigd dat mensen door middel van confrontatie, zelfreflectie en aanhoudende oefening ten goede kunnen veranderen en zo stuurman kunnen worden van hun eigen leven. Dit is wat de moderne tijd van ons vraagt. In mijn werk bied ik zelfonderzoek en ontwikkeling aan op zowel fysiek en spiritueel vlak (Yoga) evenals cognitief, filosofisch vlak (Coaching).

In een korte periode heb ik ervaren hoe het het gebruik van bepaalde olie fysieke ondersteuning kan bieden. Hoe het kan ontspannen, los maken, of juist kan stimuleren. Ik geef workshops olie en yin yoga en Aroma Touch massage.

YOGA – COACHING – FILOSOFIE – ERVARINGSDESKUNDIGE 

Kom eens langs.

Wij ontmoeten je graag. Geniet van een van onze heerlijke massages, duik in de wereld van essentiële oliën tijdens een van onze events of ondek wat de oliën voor kunnen betekenen door een persoonlijk gezondheidsplan te maken met ons samen.